Een traditie van 53 jaar kwaliteit in dienstverlening.

Diversiteit in Beweging

Taxi Tromp staat sinds 1971 garant voor kwaliteit. Destijds begonnen als vervoerder voor het personeel van de Smiths chips fabriek te Broek op Langedijk. Tegenwoordig is Taxi Tromp uitgegroeid tot een allround taxi- en touringcarbedrijf.


Vanuit onze centrale in Heerhugowaard verzorgen wij regulier taxi en rolstoelvervoer in de regio Noord-Holland. Onze centrale is 7 dagen per week bereikbaar via ons telefoonnummer (072) 574 3000 of [email protected]. Wij staan u graag te woord.


Taxi Tromp beschikt niet alleen over taxi’s en (rolstoel)bussen maar ook over diverse touringcars. Met deze unieke combinatie aan voertuigen kunnen wij aan elke wens voldoen. Al jaren zijn wij de trotse vervoerder van de Tribute To The Cats band welke wij met de touringcar naar optredens in binnen- en buitenland vervoeren.


Wij verzorgen het dagelijks contractvervoer van onder andere Leekerweide, Klas op Wielen, Reigersdaal, De Blauwe Zon en Actiezorg. De cliënten van deze instellingen kunnen elke dag rekenen op onze stiptheid en kwaliteit.